Hartie de desen de arta

Top 10 hârtie de desen de artă nominală în 2024

Bestseller nr. 1516gLh4hqCL

9' x 12' Sketch Book, Top Spiral Bound Sketch Pad, 2 pachete de 100 de foi fiecare (68lb/100gsm), Acid Free Art Sketchbook Artistic Drawing Painting Writing Paper for Kids Adults Beginners Artists

 • Premium & Material durabil--Trezistența extrem de puternică și durabilitatea acestui bloc de hârtie de schițe permite ștergerea fără a deteriora suprafața hârtiei, astfel încât poate rezista la mai multe desene fără deformare sau penetrare. Acest caiet de schițe cu spirală poate fi folosit pentru schițe, pictură și scris. Ideal pentru toate mediile uscate, inclusiv creion, creion, creion, pastel, cărbune, bastoane pentru schițe, creion gel și așa mai departe. NU se aplică markerelor și stiloului de acuarelă.
 • Legătură convenabilă cu spirală--Desenat cu o spirală robustă legată în partea superioară, acest caiet de schițe oferă un acces mai bun la răsfoirea paginilor. Nu veți avea probleme cu desprinderea hârtiei---păstrarea hârtiei în formă bună tot timpul, oferind o mai bună experiență de desen & scris.
 • Dimensiune compactă cu capac de protecție--2 blocuri x 100 de coli fiecare, dimensiune 9'X12', caietul nostru de artă este suficient de portabil pentru a fi transportat și ușor de ascuns în aproape toate tipurile de rucsacuri. Aceste caiete de schițe pentru artiști sunt întotdeauna gata atunci când inspirația lovește.
 • Acid-Free &; Non-Faded--Noi folosim numai hârtie de desen / pictură reciclabilă, fără acid &; PH neutru pentru a reduce petele de desen, pete sau transferuri, pentru a vă proteja arta, astfel încât culorile să rămână bogate &; vibrante, și va dura până la mulți ani în condiții normale de utilizare și depozitare. Cu carnetul nostru de schițe groase puteți spune adio îngălbenirii nedorite în timp.
 • Potrivit pentru toate nivelurile de îndemânare - Acest caiet de desen poate fi folosit de începători și profesioniști de orice nivel de îndemânare pentru a învăța și a-și dezvolta abilitățile de desen. Acest caiet de schițe de artă va satisface toate nevoile dvs., poate fi un cadou perfect pentru entuziaștii de desen.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 251BTiPRRXEL

Melissa & Doug Drawing Paper Pad (9 x 12 inci) - 50 de foi, 3-Pack

 • 3 blocuri de desen mari pentru copii: Setul de tampoane de hârtie de desen Melissa & doug este un pachet de 3 tampoane care au fiecare câte 50 de coli de hârtie bond premium cu greutate mare; paginile mari reprezintă pânza ideală pentru ca micii artiști să își exprime creativitatea
 • Pagini ușor de îndepărtat: Am proiectat acest bloc de desen pentru copii cu pagini care sunt ușor de îndepărtat din bloc cu puține rupturi
 • Funcționează cu mai multe medii: Acest bloc de desen pentru copii este realizat cu hârtie rezistentă, ceea ce îl face excelent pentru creioane, markere și creioane colorate
 • Cadou excelent pentru copii de la 3 ani în sus: Setul Food Groups Wooden Play Food din lemn este un cadou minunat pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani; Setul de produse și legume Melissa & Doug Play Time Play Food este un acompaniament excelent
 • Standardul de aur în jocul pentru copii: De peste 30 de ani, Melissa & Doug a creat produse cu un design frumos, care stimulează imaginația și creativitatea, pe care nbc news le-a numit 'standardul de aur în jocul pentru copii mici'.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 351i7rT0HTBL

Bachmore Sketchpad 9X12' Inch (68lb/100g), 100 de foi de TOP Spiral Bound Sketch Book pentru Artist Pro & Amatori Marker Art, creion colorat, cărbune pentru schițe

 • CARACTERISTICI DE DESIGN MINUNAT - Spirala de sus face ca sketchpad-ul nostru să fie prietenos atât pentru stângaci cât și pentru dreptaci, hârtia din interiorul caietului de schițe este foarte frumoasă & netedă în timp ce desenează. Paginile sunt ușor de rupt din caiet cu perforații. Utilizare perfectă pentru adulți & copii.
 • CARACTERISTICI SUPER PRACTICE - Aceste hârtii sunt realizate din hârtie fără acid, cu caracteristici groase, puternice, albe și netede &; durabile. Aceste hârtii pot fi folosite pentru orice creioane uscate, cum ar fi creioanele de culoare uleioase, cărbunele, bățul de schiță și alte creioane pentru medii uscate.
 • HARDBOUND SKETCH PAD: 100% coperți tari realizate manual, în special pad-ul inferior dur ambele coperți ajută în mod provocator să vă protejați lucrările de artă în siguranță.
 • INCLUDE - 1 pachet de caiet de schițe cu dimensiunea 9'' x 12'', 100 de hârtie interioară. Greutatea pentru fiecare hârtie este de 68lb/100 grame, care este mult mai groasă și mai bună decât cea a caietelor de schițe similare oferite de alte mărci.
 • GARANȚIE DE ÎNTOARCEREA BANILOR - Dacă sunteți vreodată nemulțumit de acest produs sau de oricare dintre celelalte produse ale noastre, vă rugăm să ne contactați și vă vom trimite fie un înlocuitor, fie o rambursare completă în termen de o lună!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451LBWm9s1gL

U.S. Art Supply 9' x 12' Premium Spiral Bound Sketch Pad, (Pachet de 2 blocuri) Fiecare bloc are 100 de foi, 60 Pound (100gsm) (Pachet de 2 blocuri)

 • Fără acid, cu pH neutru, foi albe naturale legate cu spirală pentru o îndepărtare ușoară
 • Greutate standard și hârtie netedă versatilă făcută pentru a accepta toate mediile mixte
 • Ideal pentru scris, desenat & schițe. Utilizați cu pixuri, markere, creioane și multe altele
 • Pachet de 2 coli

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 561wWOXeyuiL

Artisto 9x12' Premium Sketch Book Set, Spiral Bound, Pachet de 2, 200 de foi (100g/m2), hârtie de desen fără acid, ideală pentru copii, adolescenți și adulți.

 • Calitatea hârtiei Premium - Simțiți diferența, bucurați-vă de caietele de schițe cu spirală pentru desen, care oferă 200 de hârtii de schițe albe și strălucitoare, cu o textură perfectă pentru desen, schițe și ilustrații. Totul la un preț accesibil.
 • Perfect pentru toți artiștii - Indiferent dacă sunteți artistul veteran sau începător, veți găsi cu siguranță caietul de schițe potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Acest set de caiete de schițe funcționează excelent cu toate mediile uscate, inclusiv creion, creion, cărbune, pastel, creioane colorate și bețișoare pentru schițe.
 • Fiecare foaie măsoară 9x12 inci Hârtie fără acid (pH neutru) - 68lb./100gsm. Apreciați modul în care culoarea, absorbția, textura, greutatea și dimensiunea contribuie pentru a vă ajuta să creați diferite efecte artistice.
 • Legătura spiralată face ca întoarcerea la pagini să se facă ușor și fără probleme. În plus, fiecare pagină este microperforată, vă permite să scoateți cu ușurință pagini individuale, după cum și când este necesar.
 • Garantat 100%: Dacă produsul nu funcționează conform așteptărilor dumneavoastră, anunțați-ne & vă vom trimite un înlocuitor gratuit sau vă vom rambursa banii!

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 6517zcoBctKS

100 de foi 9x12' Smooth Sketch Pad for Drawing - Spiral Bound Sketch Book for Drawing & Sketching 70lb - Drawing Paper pad for Adults, Kids & Artists - Acid-Free Pads for Pencil, Pen, Marker

 • Bloc de schițe versatil: Blocul de desen perfect pentru artiști, de la pasionați la profesioniști. Acest caiet de schițe este destinat practicilor de tehnică și se asociază cel mai bine cu aplicațiile cu medii uscate.
 • Caiet de schițe versatil: Caietul de desen perfect pentru artiști, de la pasionați la profesioniști. Acest caiet de schițe este destinat practicilor de tehnică și se potrivește cel mai bine cu aplicațiile cu medii uscate.
 • Hârtie netedă și rezistentă: Caietul nostru de desen are 100 de coli de hârtie fără acid de 9 'x12' de 70lb sau 100g fără acid. Greutatea medie a hârtiei de desen permite ștergerea fără a deteriora suprafața, în timp ce netezimea permite o schițare ușoară, indiferent de materialele de desen pe care le folosiți.
 • Legare cu spirală cu margine perforată: O completare esențială pentru pictura, desenul, & consumabilele dvs. de artă, acest caiet de schițe pentru desen este legat cu o spirală convenabilă și finisat cu o margine perforată, astfel încât să puteți îndepărta în mod curat hârtia de artă.
 • Luați-vă creioanele, stilourile și markerele: Suprafața netedă, dar subtil texturată, face ca această hârtie a4 să fie ideală pentru creioane pentru schițe, hârtie de caligrafie, markere, pixuri și multe altele.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 751HwVIIU77L

U.S. Art Supply 9' x 12' Premium Drawing Paper Pad, 60 Pound (100gsm), Pad of 50-Sheets, Great for All Mixed Media Uses (Pack of 2 Pads)

 • Acid Free, Neutral pH, Natural Off White Sheets, Glue Bound for Easy Removal
 • Off White Drawing Paper with a Uniform Surface. Ideală pentru schițe și medii uscate mixte
 • Ideală pentru scris, desenat & schițe. Utilizați cu pixuri, markere, creioane și multe altele

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 841xcGvr6x+L

Hârtie de artă Colorations, hârtie de desen, hârtie de pictură, pictură în acuarelă, pictură cu degetul, vopsea, artă și artizanat, 9' x 12', 100 de coli, artizanat pentru copii (9UP)

 • SUPRAFAȚĂ REZISTENTĂ LA SĂPĂTURARE: Proiectată cu 'dimensionare' pentru a păstra vopseaua umedă pe hârtie în loc să se înmoaie pe masa de masă sau pe hârtia de dedesubt. Mai puțină mizerie, fără deșeuri.
 • VERSATIL: Utilizați cu vopsele lichide de acuarelă, vopsele pentru degete, vopsele tempera, vopsele Bio Color, vopsele gel. Utilizați, de asemenea, cu creioane colorate, markere, cretă, creioane.
 • CONSUMABILE DE ARTĂ: 9' x 12', 100 de coli. Hârtie de artă pentru toate vârstele și mediile
 • ÎNVĂȚARE ȘI EXPLORARE:. Folosiți pensule și bureți pentru diferite efecte. Învățați despre pictură, culori, amestecuri. Introduceți copiii în crearea, explorarea, exprimarea - o lume a descoperirii, îmbunătățind în același timp abilitățile motorii fine
 • UTILIZARE ÎN CLASA SAU ACASĂ: Utilizați acasă, în clasă. Pictură, desen, creație. Descoperiți arta și creativitatea în timp ce vă distrați. Lucrări artistice, planșe, semne, diagrame.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 951QVrM1mLML

Set de desen profesional de 52 de piese cu 2 x 50 de pagini de desen, consumabile de artă, creioane de desen cu grafit și set de schițe, instrumente de desen pentru artiști în cutie de tablă, include cărbune, pasteluri și ascuțitoare

 • De la începători la profesioniștiCu acest set de 52 de piese de artă puteți începe să desenați și să pictați imediat ce deschideți cutia. Vine complet cu toate instrumentele necesare pentru un artist începător până la un veteran.
 • Pachet inclusVine cu 18 creioane grafit (F,4H,3H,2H,,H,HB,B,2B,3B,4B,5B,6B,,7B,8B,9B,10B,12B,14B), 3 creioane cărbune, 4 creioane pastel, 2 creioane grafit (4B,6B), 1 creion alb de grafit, 3 butuci de hârtie pentru amestecare, 1 prelungitor de creion cu două capete, 1 cuțit metalic pentru artă, 4 bețe de salcie pentru cărbune, 3 bețe de cărbune, 3 bețe de grafit, 1 bloc de șmirghel, 1 radieră de plastic, 1 radieră frământată, 2 ascuțitoare, 2 blocuri de desen de 50 de pagini +1 cutie de tablă.
 • Set cadou perfectAcest set de artă este potrivit atât pentru elevi, cât și pentru pasionații care iubesc albumele și chiar și pentru desenatorii profesioniști care lucrează pe hârtie artizanală sau de construcții, schițe de detaliu și abilități artistice de nivel înalt. Puteți oferi acest kit de desen copiilor & adolescenți și puteți începe pe cineva pe o cale creativă, echipându-i cu primul lor set de artă.
 • Creați schițe frumoase cu ușurință Descoperiți stilul dvs. preferat de schițare, fie că folosiți gama de creioane de grafit, creioanele pentru schițe,creioanele de cărbune sau poate bețișoarele de grafit? Combinați aceste instrumente de calitate superioară cu tehnicile populare de schițare și bucurați-vă de rezultate demne de împărtășit.
 • Ușor de transportatVine într-o cutie de tablă rezistentă pentru a vă organiza cu ușurință consumabilele. Luați setul dvs. de artă cu dvs. oriunde pentru a colora și desena.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1041dCBFuo88L

UCreate Mixed Media Art Paper, Heavyweight, 9' x 12', 500 Sheets

 • O alegere excelentă pentru toate tipurile de suporturi
 • Hârtie sulfatică grea cu culoare naturală și suprafață cu dinți medii
 • Excelentă pentru creion, creioane colorate și cărbune
 • Pachet de 500 de coli de hârtie albă de 9 inci pe 12 inci
 • Fără acid și reciclabilă

Vezi pretul Emag