Matematica discreta pentru informatica

Top 10 Designer de lumină de desen de jucărie de descoperire evaluat în 2024

Bestseller nr. 1513pLcf2wxL

Discovery Kids Neon LED Glow Drawing Board cu 4 markeri fluorescenți

 • NEON DRAWING EASEL: Acest afișaj de tabletă le permite copiilor să își arate munca într-un format cool de strălucire în întuneric cu lumini LED încorporate! Tabla măsoară 17,5' x 11' x 1' & vine cu 6 markere cu gel neon.
 • CARACTERISTICI SPECIALE: Apăsați butonul Action Light Button &; comutați între 5 moduri diferite de lumină! Dispune de un suport de picior încorporat &; suport de perete integrat pentru opțiuni de afișare versatile, plus un compartiment de depozitare a markerilor.
 • DESTINAȚIA DESCOPERIRII: Duceți realitatea la un alt nivel cu jucăriile noastre distractive &; educative! Poți explora universul &; zbura prin spațiu, cutreiera deșertul cu animale, fugi de dinozauri &; mult mai mult!
 • EXPLORĂ JOCURILE NOASTRE: Avem jucării pentru băieți &; fete de toate vârstele: jocuri de societate &; puzzle-uri, jucării de pluș, șevalete &; truse de artă, seturi de știință &; truse de construcție STEM, mașini cu telecomandă, bărci, drone, roboți &; multe altele!
 • PLAY & LEARN: La intersecția dintre inspirație, curiozitate, & edutainment bazat pe STEM, jucăriile noastre ajută la stimularea imaginației & creativității copilului dumneavoastră, promovând în același timp dezvoltarea abilităților esențiale.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 241ysIp9ke7L

Crayola Ultimate Light Board Drawing Tablet, Cadou pentru copii, vârste 6, 7, 8, 9 ani Alb

 • CRAYOLA ULTIMATE LIGHT BOARD: Dispune de tableta de desen Crayola Light Up cu 6 mini markere cu gel lavabil
 • LIGHT UP TOY: Îndepărtați partea din spate a acestei jucării pentru copii pentru a trasa desene luminoase sau păstrați-o goală pentru a vă crea propriile desene
 • ORGANIZARE &; AMIGABILĂ PENTRU CĂLĂTORIE: Spațiul de depozitare a markerilor încorporat menține acest set de artă pentru copii organizat și ușor de transportat
 • CADOU PENTRU COPII: Este un cadou minunat pentru fete și băieți, cu vârste de la 6 ani în sus
 • NOTĂ GENERALĂ: Necesită 3 baterii AA (nu sunt incluse); Markerele cu gel lavabil sunt singurele markere recomandate pentru utilizarea pe Ultimate Light Board

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 3512SvXSDa7L

Crayola Light Up Tracing Pad Pink, Cadouri pentru fete și băieți, vârsta 6, 7, 8, 9

 • CRAYOLA LIGHT UP TRACING PAD PENTRU FETE &; BĂIEȚI: Dispune de 1 creion de grafit, 12 creioane colorate scurte, 10 foi de trasare, 10 foi goale și 1 creion de grafit (sunt necesare 3 baterii AA. Vândut separat)
 • AT HOME CRAFTS & INDOOR ACTIVITIES: Păstrați moralul ridicat cu consumabile de artă creativă! Meșteșugurile simple și amuzante pentru copii sunt o modalitate excelentă de a rămâne implicați și distrați în mod grijuliu
 • PESTE 100 DE IMAGINI TRACESABILE: Amestecați și potriviți sau urmăriți o singură pagină, există o mulțime de inspirație pentru a menține tinerii artiști implicați și entuziasmați
 • CADOU PENTRU FETE &; BĂIEȚI: Un cadou de ziua de naștere sau de sărbători pe care vă puteți baza pentru zâmbete mari și ore în șir de distracție imaginativă
 • LIGHT UP TOY: Suprafața iluminată uniform face ca liniile de trasare să fie ușor de văzut, chiar și în forturile de perne sau în corturile de camping cu iluminare slabă. În plus, se potrivește perfect cu jucăriile care strălucesc în întuneric de acasă

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451W5XZdZMFL

Proiector de artă Discovery Kids cu șase markere cu ștergere uscată și 10 discuri de desen reutilizabile, desenează pe foi transparente reutilizabile, mărește și proiectează arta pe tavane, pereți și multe altele

 • PROIECTĂ DESENE PE PEREȚI ȘI TAVAN: Desenați, trasați, jucați jocuri și multe altele pe proiectorul de artă Discovery Kids. Pur și simplu scrieți sau desenați pe discuri, apoi plasați-vă creația pe lampa proiectorului pentru a o proiecta pe tavan sau pe perete!
 • CREAȚI-VĂ PROPRIA OPERĂ DE ARTĂ STRATIFICABILĂ: Folosiți mai multe discuri pentru a stratifica operele de artă și a obține un aspect unic! Încercați să desenați desene conexe pe mai multe discuri, cum ar fi un fundal pe un disc și animale sau oameni pe alte discuri. Apoi, suprapuneți-le peste lampă pentru a vedea cum se îmbină într-un singur desen special!
 • INCLUDE TOATE CONSUMABILELE ARTISTICE NECESARE PENTRU A ÎNCEPE: Setul include 10 discuri de colorat transparente reutilizabile și 6 markere colorate (culorile pot varia), astfel încât să poți începe imediat să desenezi și să scrii!
 • CADDY ÎȚI PĂSTREAZĂ MARKERELE: Baza proiectorului include un caddy încorporat cu fante pentru markere, astfel încât să vă puteți organiza și depozita în mod ordonat consumabilele de artă, asigurându-vă că proiectorul dvs. va fi gata de utilizare de fiecare dată.
 • UTILIZARE CU PILOTĂ SAU ADAPTATOR DE CA: Proiectorul utilizează fie 4 baterii 'AA' (nu sunt incluse), fie un adaptor de curent alternativ de perete (nu este inclus), astfel încât îl puteți lua cu dvs. în deplasare sau îl puteți instala în dormitor, în camera de zi sau oriunde altundeva în casă!

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 551A03-ypz4L

NOU! Neon Glowing Art Drawing Easel Set include 6 markere lavabile (5 moduri diferite de lumini LED luminoase)

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 651ImxibWGIL

Osmo - Kit de pornire de codificare pentru iPad - 3 jocuri educaționale de învățare - vârste 5-10+ - Învățați să codificați, Bazele de codificare și puzzle-uri de codificare - Jucărie STEM (Baza Osmo iPad inclusă)

 • OSMO ESTE MAGIC: Fun-filled & jocuri de învățare premiate. Copiii interacționează cu piesele reale ținute în mână & un iPad, aducând piesele de joc ale unui copil & acțiuni la viață (Nu este necesar WiFi pentru joc). O bază Osmo este inclusă, un iPad nu este inclus, ambele sunt necesare pentru jocul.
 • ÎNVĂȚĂMÂNT: Folosiți blocuri fizice hands-on, comenzi de codare, pentru a controla personajul Awbie într-o aventură plină de distracție (Coding Awbie), o introducere în codare. Folosiți blocuri de codare pentru a învăța latura creativă a codării, dezvoltând în același timp o ureche pentru ritm, melodie și armonie - faceți ca ritmul să prindă viață, învățați modele & bucle cu peste 300+ sunete muzicale (Coding Jam). Împărtășiți un Jam compus cu familia, prietenii & comunitatea Jam. Rezolvați puzzle-uri avansate de codificare side-by-side solo sau cu alții, jucând la propriul nivel, folosind munca în echipă &; strategie pentru a debloca noi lumi &; codificarea a 60+ puzzle-uri (Coding Duo).
 • ABILITĂȚI ÎNVĂȚATE: Logică, noțiuni fundamentale de codare, noțiuni de bază de programare, rezolvarea puzzle-urilor de codare, lucru în echipă, ascultare, gândire critică, observație, rezolvarea creativă a problemelor, crearea de muzică & recunoașterea modelelor. Osmo vede și reacționează la mișcările din viața reală. Orientat către copii & dragostea de a învăța.
 • Vârstă &; CAPACITATE: Vârste 5-10+. Jocurile sunt concepute pentru niveluri de la începător la expert. Osmo permite continuarea învățării. Feedback-ul audio și vizual în timp real le permite copiilor să învețe prin experimentare într-un mediu lipsit de stres.
 • CE SE AFLĂ ÎN CUTIE: Osmo Base & Reflector pentru iPad, 31 de blocuri de codare tangibile, inclusiv:: Walk, Jump, Hand, Magic, Rest, Quantifiers (Numbers), Repeat, Subroutines, Stocare stivuibilă pentru piesele de joc, 3 aplicații de joc: Coding Awbie, Coding Jam &; Coding Duo.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 741S73SNGByL

KOKODI LCD Writing Tablet, 10 Inch Colorful Toddler Doodle Board Drawing Tablet, Erasable Reusable Electronic Drawing Pads, Jucărie educațională și de învățare pentru băieți și fete de 3-6 ani

 • Protecție pentru ochi și fantastic:Tabloul de scris LCD adoptă tehnologia sensibilă la presiune 2019 LCD și ecranul LCD colorat de 10 inch. Această placă de doodle pentru copii mici fără radiații, fără strălucire, sigură și confortabilă chiar și pentru utilizare pentru o perioadă lungă de timp, oferă suficient spațiu pentru graffiti și vizualizare ușoară, imaginația liberă a copilului, oferă o mai bună experiență de învățare preșcolară!
 • Mediu & economic: Bateria încorporată a tabletei de scris și desenat are o durată de viață a bateriei de 6 luni, poate fi înlocuită pentru utilizarea ciclului, fără încărcare sau conectare la curent. Blocul de scris poate oferi aproximativ 100.000 de scrieri, evitați risipa de hârtie și creioane, reduceți cheltuielile și nu mai faceți mizerie acasă, ca jucării educaționale grozave pentru fete și băieți. Stiloul poate fi agățat pe planșa de mâzgălit prin intermediul șnurului, evitând astfel să lipsească.
 • Ușor de utilizat: Tableta de scris creează linii colorate de diferite grosimi, în funcție de cât de tare împingeți cu stylus-ul, cuiele sau orice lucru dur. Apăsați butonul de ștergere, golirea conținutului ecranului durează doar o secundă. De asemenea, puteți utiliza tasta de blocare pentru a salva conținutul. Se recomandă utilizarea sub lumină, linia va fi mai strălucitoare. Pot exista zgârieturi pe ecran la deschiderea pachetului, care sunt cauzate de transport, trebuie doar să apăsați butonul de ștergere și ecranul va fi clar
 • Portabil și durabil: Carcasa plăcii de desen pentru copii este fabricată din plastic durabil, adăugați un design de colț rotund care are o bună rezistență la șocuri și rezistență la căderi. Tableta de scris colorată cântărește doar 150 de grame și are o grosime de numai 1/ 3 inch, ușor de pus în ghiozdane, genți de mână, genți de călătorie. Ușor de transportat, potrivit pentru mai multe ocazii: avion, mașină, restaurant, canapea etc.
 • Jucărie educațională minunată pentru copii: Tableta de scris LCD poate fi folosită ca o tablă de mâzgălit, doodle pad, bloc de desen pentru copii, tablă de scris, tablă de desen pentru copii mici, tabletă de desen, ajutoare grafice, tabletă grafică, tablă magică pentru copii, tablă de desen ușoară pentru copii și așa mai departe. Este o alegere perfectă ca și cadou pentru întoarcerea la școală, ziua de naștere, Ziua Recunoștinței, Paște și orice ocazie!

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 8713IPxHzaJL

Kid Glow Draw

 • pictură pe pânză sau fotografie
 • Perii diferite, cum ar fi strălucire, creion, spray, perie diferite.
 • strălucește în întuneric
 • Culori strălucitoare
 • Modul 'film' pentru a reda desenul ca pe un mic film.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 951-dGxGsqvL

Povești interesante pentru copii curioși: O colecție fascinantă cu cele mai interesante, incredibile și nebunești povești de pe Pământ!

 • O'Neill, Bill (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 141 Pagini - 19/09/2024 (Data publicării) - LAK Publishing (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 10510TeDy7JjL

Chemo Caps Sleep Turban Headwear Scarf Neon Flower Abstract Slouchy Beanie Beanie Winter Hats Balaclava for Sports

 • SOFT LIGHTWEIGHT BREATHABLE: Benzi de cap cu turban sportiv realizate din bumbac & Polyester. vă oferă o purtare moale și confortabilă. Designul cu două straturi vă menține cald fără povară și este perfect pentru utilizarea pe tot parcursul anului, deoarece este un material respirabil. Ușor și moale, absorbție de transpirație, delicat pentru pielea ta.
 • UNĂ MĂSURĂ SE ADĂPTĂM MAI MULT: Circumferința capului aproximativ (18Inch~20Inch). Combină o mulțime de întindere cu un snug. Boneta noastră Beanie Cap complimentează orice stil la care vă puteți gândi. Este cantitatea perfectă de Slouch și suficient de corect pentru a rămâne pe loc. Când îl dai jos, nu-ți murdărește părul. Poartă-l tras în jos lângă ochi sau în stil Hipster lângă linia părului.
 • MULTIPURPOSE & STYLISH: Diferite culori și modele sunt disponibile pentru a satisface diversele dvs. nevoi de potrivire, fie că sunteți îmbrăcat pentru o seară în oraș sau pentru uzura de zi cu zi, senzația moale și turbanele bogate pot adăuga eleganță și grație ținutelor dvs. Folosit zilnic pentru interior și exterior. Poate fi folosit și ca șapcă de somn de noapte și ca pălărie de chimioterapie pentru cancer. sezon potrivit Primăvara / Vara / Toamna / Iarna.
 • OCAZII: Designul atrăgător de ochi vă face să ieșiți în evidență din mulțime. Pălării ușoare Beanie Hats, Slouchy, simple, dar atemporale. Excelent pentru căderea părului sau pentru a dormi pentru a ascunde părul sau pentru a proteja capul. Potrivite pentru activități în interior sau în aer liber, plimbare, cumpărături, ședere în casă în liniște, călătorii, drumeții, camping, schi, snowboarding, patinaj, etc.
 • ALEGERE EXCELENTĂ PENTRU CADOURI SAU PENTRU PROPRIUL DVS. DRESSING: Cele mai populare pălării tricotate de modă, tendință All-match. Se potrivește bine cu garderoba ta. Aspectul rafinat vă va evidenția perfect simțul modei. Elegant și popular, vă va surprinde cu farmecul său infinit. În plus, este un minunat cadou dulce pentru familiile, prietenii și oricine vă iubiți.

Vezi pretul Emag