Nikon D750 DSLR

Senzor CMOS de 24,3 MP în format FX și procesor de imagine EXPEED 4

Senzorul CMOS de 24,3 MP în format FX lucrează în strânsă colaborare cu procesorul de imagine EXPEED 4 pentru a produce o calitate bogată a imaginii, accentuată de zgomotul redus și de o sensibilitate remarcabilă până la un ISO 12800 nativ, care poate fi extins la ISO 51200. Combinația dintre senzor și procesor colaborează în continuare pentru a realiza o multitudine de viteze în întregul sistem al camerei, inclusiv o rată de fotografiere continuă la rezoluție maximă de 6,5 fps și înregistrare video Full HD 1080p/60. Senzorul poate înregistra, de asemenea, imagini în format DX și va trece automat la și va susține utilizarea obiectivelor dedicate DX atunci când sunt atașate.

Înregistrare video Full HD

Puterea de procesare EXPEED 4 se extinde dincolo de performanța imaginilor statice pentru a beneficia de înregistrarea video Full HD 1080p în mai multe rate de cadre de până la 60 fps. În timpul înregistrării, este posibil un control complet manual asupra vitezei obturatorului, diafragmei și setărilor ISO, împreună cu posibilitatea de a utiliza reglarea ISO automată în modul manual. Evidențierea cu dungi de zebră poate fi aplicată pentru a ajuta la controlul supraexpunerii în timpul înregistrării, de asemenea, împreună cu profiluri Picture Control în cameră, curbe de tonuri personalizate și un profil plat pentru a beneficia de aplicațiile de gradare a culorilor. În plus, modul multi-zonă vă permite să restrângeți câmpul vizual efectiv în timpul înregistrării, în setările FX și DX, pentru a oferi o mai mare versatilitate a perspectivei în timpul fotografierii.

Înregistrarea pe un recorder extern opțional este posibilă pentru a obține o ieșire necomprimată 4:2:2 pe 8 biți prin portul HDMI și, atunci când înregistrați extern, este posibilă utilizarea monitorului LCD al camerei pentru monitorizarea live view. Controlul diafragmei de alimentare este acceptat și în timpul înregistrării externe, precum și la înregistrarea pe carduri de memorie interne. Înregistrarea simultană atât pe carduri de memorie, cât și pe un dispozitiv de înregistrare extern este posibilă pentru backup și duplicare instantanee a fișierelor, iar imaginile statice de 2 MP 16:9 pot fi, de asemenea, înregistrate simultan în timpul înregistrării video. De asemenea, este posibilă tăierea video în cameră, precum și posibilitatea de a selecta destinația de salvare a filmului.

În ceea ce privește înregistrarea audio, poate fi utilizat un microfon stereo în cameră sau, alternativ, este disponibilă o intrare pentru utilizarea unui microfon stereo extern opțional. Nivelul sunetului poate fi reglat pe 20 de niveluri înainte și în timpul înregistrării, împreună cu posibilitatea de a monitoriza sunetul prin intermediul ieșirii pentru căști.

Senzor AF Multi-CAM 3500FX II avansat cu 51 de puncte

În sprijinul capacităților excepționale de imagine ale D750 se află un sistem de autofocus apt care utilizează până la 51 de puncte distincte, cu opțiuni disponibile pentru utilizarea a 9, 21 sau a tuturor celor 51 de puncte, în funcție de situație, cu o sensibilitate de detecție AF de până la -3 EV. 15 puncte de tip cruce sunt, de asemenea, integrate în această matrice pentru a oferi o precizie și mai mare subiecților localizați central. Beneficiind de utilizarea teleobiectivelor și a teleconvertoarelor, 11 dintre punctele de focalizare sunt, de asemenea, sensibile până la o valoare a diafragmei de f/8. Urmărirea 3D, o parte a sistemului inteligent de recunoaștere a scenei, funcționează, de asemenea, în beneficiul focalizării menținute pe subiecții în mișcare, pentru o mai mare acuratețe la fotografierea la viteze mari de fotografiere continuă.

Pentru o focalizare inițială și o recunoaștere și mai rapidă a subiectului, cinci senzori AF pot fi utilizați împreună ca un singur punct de focalizare cu setarea Group Area AF. În plus, sunt disponibile și modurile Single-point AF, Dynamic-area AF (cu 9, 21 sau 51 de puncte selectabile), 3D-tracking (utilizând toate cele 51 de puncte) și Auto-area AF.

Atunci când lucrați în vizualizare live view, fie pentru fotografiere de fotografii, fie pentru filmare, este utilizat un sistem AF bazat pe contrast pentru a dobândi focalizarea cu precizie și poate funcționa în modul servo continuu, full-time, pentru a se potrivi mai bine lucrului cu subiecți în mișcare. Sunt disponibile patru moduri distincte ale zonei AF atunci când se utilizează metoda de focalizare cu detectare a contrastului: Face-priority AF, Wide-area AF, Normal-area AF și Subject-tracking AF.

Sistem de recunoaștere a scenei și măsurare a expunerii

Sistemul inteligent de recunoaștere a scenei cu 3D Color Matrix Metering III utilizează un senzor RGB de 91.000 de pixeli pentru a evalua și analiza toate aspectele dintr-o scenă, inclusiv luminozitatea, contrastul, distanța subiectului și culorile scenei, pentru a determina rapid o expunere precisă și o setare a balansului de alb pentru a reda cel mai bine scena respectivă. Informațiile colectate sunt, de asemenea, verificate în raport cu imaginile de referință încorporate pentru a asigura coerența de la o imagine la alta în ceea ce privește expunerea, balansul de alb, setările blițului i-TTL și performanța AF cu urmărire a subiectului. În plus, în beneficiul lucrului în condiții de iluminare dificile, poate fi utilizată o setare de măsurare ponderată a luminilor luminoase pentru a menține o reproducere fidelă a luminilor.

Caracteristici de design ale aparatului foto

 • Un monitor LCD mare de 3,2' și 1.229k-dot este încorporat în designul D750 și dispune de un design înclinabil pentru a beneficia de lucrul din unghiuri înalte și joase. În plus, ecranul dispune de o matrice de culori RGBW pentru a spori vizibilitatea în condiții de luminozitate și poate fi personalizat pentru a se potrivi cu monitoarele externe suplimentare.
 • Un vizor optic luminos cu pentaprismă oferă o acoperire de 100% a cadrului și încorporează un sistem de afișare EL organic pentru a afișa în mod clar informațiile de fotografiere pentru o ajustare fără probleme asupra setărilor aparatului foto, fără a vă îndepărta ochiul de pe vizor.
 • Un bliț pop-up încorporat poate fi utilizat pentru a oferi iluminare suplimentară scenelor și poate fi folosit, de asemenea, ca un comandant de bliț pentru a comunica fără fir cu alte blițuri Speedlight compatibile cu CLS de la Nikon. În plus, este disponibilă o sabotă fierbinte pentru a utiliza blițuri externe opționale.
 • Sunt disponibile două sloturi pentru carduri SD pentru a extinde capacitățile de salvare a fișierelor, permițând fie înregistrarea în exces, fie duplicarea fișierelor în cameră. În plus, sunt acceptate înregistratoare externe opționale conectate prin HDMI pentru înregistrarea de secvențe video necomprimate și secvențe time lapse.
 • Un design unic al corpului monococă ajută la reducerea greutății și dimensiunilor totale ale camerei pentru o utilizare mai confortabilă în timpul sesiunilor lungi de fotografiere. Partea frontală a camerei și capacul frontal sunt construite din termoplastice ranforsate cu fibră de carbon, iar capacul din spate și capacul superior sunt din aliaj de magneziu pentru a prezenta un amestec bine echilibrat atât de durabilitate, cât și de eleganță.
 • Bateria reîncărcabilă EN-EL15 cu ioni de litiu inclusă asigură până la aproximativ 1230 de fotografii sau până la 55 de minute de înregistrare la fiecare încărcare (pe baza standardelor CIPA).

Conectivitate Wi-Fi încorporată

Susținând o multitudine de posibilități de partajare și etichetare, modelul D750 dispune de conectivitate Wi-Fi încorporată pentru a permite transferul perfect al imaginilor, precum și capabilități de fotografiere de la distanță. Odată ce aplicația Nikon Wireless Mobile Utility a fost instalată pe un dispozitiv mobil Android sau iOS, puteți utiliza acel dispozitiv pentru a răsfoi conținutul cardului de memorie, pentru a selecta imagini și pentru a transfera fără probleme fișiere între dispozitive pentru partajarea imediată online. În plus, dispozitivul mobil poate declanșa de la distanță declanșatorul și poate afișa o imagine live view de la aparatul foto pentru a permite lucrul de la distanță.

 • Standarde: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
 • Protocoale de comunicații: 802.11b - DSSS/CCK; 802.11g - OFDM
 • Frecvență de operare: 2412 până la 2462 MHz (canale 1-11)
 • Raza de acțiune (linie de vizibilitate): Aprox. 98,4' / 30 m (presupunând că nu există interferențe; raza poate varia în funcție de interferențe)
 • Viteza de transfer a datelor: 54 Mbps (ratele de date logice maxime)
 • Securitate:
 • Autentificare - Sistem deschis, WPA2-PSK; Criptare - AES
 • Configurare fără fir: Suportă WPS
 • Protocoale de acces: WPS
 • : Infrastructură


Pentru o performanță wireless mai rapidă, D750 este, de asemenea, compatibil cu transmițătorul wireless WT-5A și unitatea de comunicare UT-1 opționale, care pot transmite fișiere de imagine prin FTP.

Alte caracteristici ale camerei

 • Asociind capacitățile video și de fotografiere a imaginilor, este posibilă fotografierea time lapse în cameră, utilizând intervalometrul încorporat pentru a înregistra până la 9999 expuneri consecutive la intervale variabile. De asemenea, se poate aplica netezirea expunerii la grupuri de imagini înregistrate secvențial pentru a produce un time lapse cu aspect natural direct din cameră.
 • Meniurile dedicate fotografiere foto și filmare ajută la accesarea cu ușurință a setărilor și comenzilor dedicate, în funcție de mediul cu care lucrați
 • Modurile de efecte speciale pot fi aplicate atât fișierelor foto, cât și celor video pentru îmbunătățirea creativă în cameră.
 • Controlul automat al sensibilității ISO vă permite să selectați o viteză minimă a obturatorului de la care poate fi controlată tremuratul aparatului foto și apoi va seta automat valoarea ISO pentru a reda cel mai bine scena. De asemenea, poate fi setat un nivel maxim de sensibilitate pentru a menține nivelul general de zgomot.
 • Controlul Spot White Balance (Balans de alb punctual) pentru fotografierea live view face ca setarea balansului de alb să fie la fel de ușoară ca și indicarea zonei din cadru care ar trebui să fie albă.
 • Portul MC-DC2 permite conectarea accesoriilor opționale, cum ar fi declanșatoarele la distanță.
 • Modurile Picture Control vă permit să setați aspecte predefinite pentru imaginile din cameră și includ setările Landscape (Peisaj), Monochrome (Monocrom), Neutral (Neutru), Portrait (Portret), Standard (Standard), Vivid (Viu), Flat (Plin) și setări personalizabile de către utilizator.
 • Modurile Special Effects (Efecte speciale) vă permit să îmbunătățiți în mod creativ imaginile în cameră: Night Vision, Color Sketch, Color Sketch, Miniature Effect, Selective Color, Silhouette, High Key și Low Key.
 • O gamă de moduri de scenă poate fi utilizată pentru a baza setările de expunere pe tipuri de scene predefinite și detectate: Portret, Peisaj, Copil, Sport, Apropiere, Portret de noapte, Peisaj de noapte, Petrecere/Interior, Plajă/Zăpadă, Apus de soare, Crepuscul/Aurmă, Portret animal de companie, Lumânări, Floare, Culori de toamnă și Mâncare. funcții de redare: Rotire automată a imaginii, Cadru întreg și miniatură (4, 9 sau 72 de imagini sau calendar), Luminițe, Afișare histogramă, Comentariu imagine, Redare film, Diaporamă film, Redare cu zoom și Diaporamă.
 • Editarea imaginii în cameră: Echilibru culori, Contur culori, Schiță culori, D-Lighting, Control distorsiune, Editare film, Efecte filtru, Ochi de pește, Suprapunere imagine, Efect miniatură, Monocromie, Procesare NEF (RAW), Control perspectivă, Retușare rapidă, Corecție ochi roșii, Redimensionare, Culoare selectivă, Comparație laterală, Îndreptare și Tăiere.
 • Suport lingvistic: arabă, bengaleză, portugheză braziliană, bulgară, chineză (simplificată și tradițională), cehă, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, greacă, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, marathi, norvegiană, persană, poloneză, portugheză, română, rusă, sârbă, spaniolă, suedeză, tamilă, telugu, thailandeză, turcă, ucraineană și vietnameză.

eHBhY2tldCBlbmQ9InIiPz7xOsSQAAAAMUlEQVR42mJ0c3P7z8DAwAjEIJoBiY1NDM5mYiATjGoc1ThUNLIgsRkJsJHFGAACDABOFwb1NjbLNAAAAABJRU5ErkJggg==UPC: 018208015436

În cutie

 • Aparat foto DSLR Nikon D750 (numai corpul)
 • Baterie Nikon EN-EL15 Li-Ion (1900mAh)
 • Încărcător de baterie Nikon MH-25A pentru baterie EN-EL15 Li-Ion
 • Cablu USB UC-E17
 • Nikon AN- DC14 curea de gât pentru aparatul foto DSLR Nikon D750 (negru)
 • Capac de corp Nikon BF-1B
 • Capac de ocular Nikon DK-5
 • Capac de ocular Nikon DK-21 din cauciuc
 • CD-ROM cu software
 • Garanție limitată de 1 an

Manual de utilizare

24. 8 MB

Cuprins

 • Descriere
 • 24. Senzor CMOS de 3 MP în format FX și procesor de imagine EXPEED 4
 • Înregistrare video Full HD
 • Senzor AF Multi-CAM 3500FX II avansat cu 51 de puncte
 • Sistem de recunoaștere a scenei și măsurare a expunerii
 • Caracteristicile de design ale camerei
 • Conectivitate Wi-Fi încorporată
 • Alte caracteristici ale camerei