Panasonic smart tv

Top 10 Cel mai bun smart tv Panasonic în 2022

Cel mai bine vândut nr. 141WVhxK7IRL

SAMSUNG Clasa 50 inch Crystal UHD AU8000 Series - Televizor inteligent 4K UHD HDR cu Alexa încorporat (UN50AU8000FXZA, model 2022)

 • CULOARE DINAMICĂ DE CRISTAL - Un strat fin de cristal dezvăluie milioane de culori reale.
 • CRYSTAL PROCESSOR 4K - Optimizare inteligentă și ultra-rapidă a conținutului 4K.
 • SMART TV CU MULTIPLE ASISTENȚI VOCAL - Accesați aplicațiile și serviciile de streaming direct de pe televizor cu ajutorul vocii.
 • 3 PORTURI HDMI - Conectați până la 3 dispozitive cu HDMI.
 • HDR - Dezvăluie nuanțe de culoare care depășesc HDTV.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 251u9h67rk5S

Noul televizor LED 4K UHD Smart Fire TV Toshiba de 50 de inci din seria 50C350KU C350 LED 4K UHD, lansat în 2022

 • Vedeți tot conținutul într-un singur loc - Fire TV reunește televiziunea live, televiziunea prin eter, canalele de streaming și aplicațiile dvs. preferate pe un singur ecran de pornire convenabil. Este posibil să fie necesare abonamente. Disponibilitatea conținutului se poate modifica.
 • Regza Engine 4K este motorul 4K de înaltă performanță de la Toshiba pentru o calitate a imaginii uimitoare, cu tehnologia PQ ultraesențială combinată cu un panou LCD de înaltă calitate, puteți obține imagini 4K ultra HD incredibile cu o calitate a imaginii care vă taie respirația.
 • Rezoluție de 4 ori mai mare decât Full HD, de patru ori mai multe detalii. Cu televizorul Toshiba 4K, vă puteți bucura de imagini clare și clare, fără compromisuri, pentru o calitate cinematografică profesională, complet imersivă.
 • Dolby Vision HDR și HDR10 transformă televizorul dvs. într-o putere de divertisment. Tehnologia de imagine din cinematografe, reunită acum în casă, oferă un realism uimitor pe care îl veți vedea, auzi și simți ca niciodată.
 • DTS Virtual: Tehnologia DTS Virtual: X este un pachet de postprocesare avansată, scalabil și versatil, care creează o experiență audio imersivă prin virtualizarea conținutului la înălțime peste stereo-urile tradiționale

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 361yHM5jnCAL

LG NanoCell 80 Series 50' Alexa built-in 4k Smart TV 4k (3840 x 2160), 120Hz Refresh Rate, AI-Powered 4K Ultra HD, Dolby Cinema, Dolby Vision (50NANO80UPA, 2022)

 • REAL 4K NANOCELL DISPLAY: Aduceți la viață emisiunile dvs. preferate cu NanoCell luminos și viu. Reglarea locală a intensității luminoase vă aduce negri profunzi și o iluminare mai echilibrată. Iar cu Nano Color, veți vedea imagini naturale, realiste, îmbunătățite de un miliard de culori bogate.
 • PROCESOR QUAD CORE 4K: Procesorul nostru Quad Core 4K vă oferă o experiență de vizionare lină și clară, cu contrast, culori și negre îmbunătățite.
 • EXPERIENȚĂ HOME CINEMA: Vedeți și simțiți că sunteți în acțiune cu Active HDR. Vedeți filmele exact așa cum au vrut regizorii cu Filmmaker Mode. și cu accesul integrat la Netflix, Prime Video, Apple TV+, Disney+ și canalele LG, conținutul dvs. preferat este la îndemâna dvs.
 • ULTIMATE GAMEPLAY: Gameplay-ul merge și mai departe cu Game Optimizer, care vă oferă acces mai ușor la toate setările de joc, modul Auto Low-Latency Mode și jocul dinamic al HGiG.
 • THINQ AI: Controlați produsele inteligente LG și alte dispozitive inteligente direct de pe televizor cu Home Dashboard sau cu telecomanda vocală Magic Remote. ThinQ AI plus Google Assistant și Alexa încorporat vă permit să vă controlați întreaga casă conectată.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441yg8BDnUyL

Televizor Sony X90J de 50 inch: BRAVIA XR BRAVIA XR Full Array LED 4K Ultra HD Smart Google TV cu Dolby Vision HDR și compatibilitate Alexa XR50X90J- Model 2022, negru

 • COGNITIVE PROCESSOR XR - Tehnologie revoluționară de procesare a televizorului care înțelege modul în care oamenii văd și aud pentru a oferi un contrast intens cu negri puri, luminozitate maximă ridicată și culori naturale.
 • TRILUMINOS PRO XR - Redescoperiți tot ceea ce vizionați cu miliarde de culori precise și vedeți o calitate impresionantă a imaginii, care este naturală și frumoasă pentru ochiul uman.
 • FULL ARRAY LED & XR CONTRAST BOOSTER - Retroiluminarea controlată cu precizie scoate în evidență profunzimea și detaliile din viața reală, cu negri profunzi și luminozitate de vârf ridicată.
 • GOOGLE TV - Răsfoiți peste 700.000 de filme și episoade TV, din toate serviciile dvs. preferate de streaming, toate într-un singur loc. Inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, aplicația Apple TV și multe altele.
 • BRAVIA CORE - Aduceți experiența cinematografică acasă. Bucurați-vă de streaming de filme de înaltă calitate incluse cu BRAVIA CORE, exclusiv pe anumite televizoare Sony.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551vbDrbWAPS

LG OLED C1 Series 65' Alexa Built-in 4k Smart TV (3840 x 2160), 120Hz Refresh Rate, AI-Powered 4K, Dolby Cinema, WiSA Ready, Gaming Mode (OLED65C1PUB, 2022)

 • OLED DISPLAY: Priviți cum conținutul dvs. prinde viață în peste 8 milioane de pixeli. Fiecare pixel se aprinde și se stinge independent, astfel încât veți vedea conținutul dvs. cu un negru perfect, peste un miliard de culori bogate și un contrast infinit pentru o experiență de vizionare fără egal.
 • α9 GEN 4 AI PROCESSOR 4K: Ajustarea imaginii și a sunetului se întâmplă automat cu cel mai bun procesor al nostru. Procesorul a9 Gen4 AI Processor 4K utilizează algoritmi de învățare profundă pentru a detecta scenele și genurile pentru a face conținutul dvs. să arate cât mai bine, indiferent de ce și când vă uitați.
 • GAME OPTIMIZER: Game Optimizer vă oferă un acces mai ușor la toate setările de joc, în timp ce cel mai recent HDMI permite viteze de joc rapide. În plus, veți obține un lag de intrare redus și timpi de răspuns rapizi cu Auto Low-Latency Mode și HGiG.
 • GOOGLE ASSISTANT & ALEXA BUILT IN: Nu este nevoie de un dispozitiv suplimentar - cereți televizorului dvs. muzică, vremea, știri, lista de cumpărături Amazon și multe altele. În plus, controlați în mod convenabil casa dvs. conectată și dispozitivele inteligente.
 • EXPERIENȚĂ HOME CINEMA: Obțineți imagini și sunet uluitoare care vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi în acțiune cu Cinema HDR, Dolby Vision IQ & Dolby Atmos. Vedeți filmele exact așa cum au vrut regizorii cu Filmmaker Mode. Și cu acces încorporat la Netflix, Prime Video, Apple TV+, Disney+ și canalele LG, conținutul dvs. preferat este la îndemâna dvs.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641Ipv+iCVDL

Televizor LED Roku Smart TV Hisense din seria Hisense de 43 inch, clasa H4, cu LED, compatibil cu Google Assistant și Alexa (43H4G, model 2022)

 • Rezoluție de înaltă definiție: Împreună cu un ecran LCD de înaltă definiție 1080p, veți găsi la lucru o puternică matrice completă de iluminare de fundal LED care creează o imagine mai clară și mai colorată cu televizorul Hisense 43H4G Roku.
 • ROKU TV OS: Relaxați-vă și bucurați-vă de streaming de filme și episoade TV, plus știri în direct, televiziune, sport și multe altele prin mii de canale gratuite și plătite. Începeți să transmiteți în flux emisiunile preferate, accesați cutia de cablu sau antena HDTV și chiar porniți consola de jocuri - toate acestea de pe ecranul de pornire simplu.
 • Funcționează cu Google Assistant și Alexa: Accesați rapid divertismentul și controlați-vă televizorul cu un dispozitiv Google Assistant sau Alexa pe care îl dețineți deja. Cu o simplă atingere a telecomenzii sau a aplicației mobile Roku sau cu o simplă comandă vocală, puteți prelua controlul asupra casei dvs. inteligente, puteți porni sau opri televizorul, puteți schimba canalele și multe altele.
 • DTS TruSurround Sound: La ce bun o imagine frumoasă dacă sunetul este strident și subțire. Veți fi uimit de sunetul complet și detaliat al sunetului DTS TruSurround integrat.
 • Măsoară 37,6 x 22 x 3,4 inci fără suport și cântărește 14,1 lire sterline, măsurile Vesa 43H4G sunt 200 x 200 / M6 pentru montare pe perete (hardware vândut separat). Include televizor, telecomandă vocală (baterii incluse), cablu de alimentare și ghid de pornire rapidă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 7419NLJ+zntL

Televizor Sony X80J de 55 inch: 4K Ultra HD LED LED Smart Google TV cu Dolby Vision HDR și compatibilitate Alexa KD55X80J- Model 2022

 • 4K HDR PROCESSOR X1 - Procesare puternică a televizorului care oferă o imagine lină și clară, plină de culori bogate și contrast detaliat.
 • TRILUMINOS PRO - Reproduce mai multe culori decât un televizor convențional, rezultând o calitate a imaginii care este naturală și precisă și mai aproape ca niciodată de viața reală.
 • GOOGLE TV - Răsfoiți fără probleme peste 700.000 de filme și episoade TV din toate serviciile dvs. preferate de streaming, toate într-un singur loc. Urmăriți conținut de pe Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, aplicația Apple TV și multe altele.
 • MOTIONFLOW XR - Mișcarea pe ecran rămâne fluidă și clară, permițând ca secvențele în mișcare rapidă din sport, filmele de acțiune și jocuri să fie văzute cu o claritate realistă.
 • 4K X-REALITY PRO - Baza noastră de date 4K unică redimensionează tot conținutul HD pe care îl îndrăgiți la o rezoluție apropiată de 4K, readucând detaliile și textura din lumea reală.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841aRx7vzp8L

SAMSUNG Seria QLED Q60A de 75 de inci - Televizor inteligent 4K UHD Dual LED Quantum HDR cu LED dual HDR cu Alexa încorporat (QN75Q60AAFXZA, model 2022)

 • 100% VOLUME DE CULOARE CU PUNCTUL QUANTUM: Un miliard de nuanțe fidele de culori care îți taie răsuflarea.* *Televizoarele QLED pot produce un volum de culoare de 100% în spațiul de culoare DCI-P3, formatul pentru majoritatea ecranelor de cinema și pentru filmele HDR pentru televiziune.
 • DUAL LED Backlight*: Retroiluminarea LED dedicată cu LED-uri calde și reci oferă un contrast îmbunătățit.* * * Dual LED de 32' nu este disponibil.
 • QUANTUM HDR: Mergeți dincolo de HDTV cu o gamă extinsă de culori.
 • AIR SLIM DESIGN: Design elegant și subțire.
 • QUANTUM PROCESSOR 4K LITE: Transformați ceea ce vizionați în 4K uimitor.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951EnjB8-xlL

SAMSUNG Seria Crystal UHD TU-8000 de 65 de inchi - Televizor inteligent 4K UHD HDR cu Alexa încorporat (UN65TU8000FXZA, model 2022)

 • Procesor Crystal 4K: Acest procesor ultra-rapid transformă tot ceea ce urmăriți în 4K uimitor.
 • Multi voce: Televizor inteligent cu Alexa și Bixby.
 • Televizor inteligent alimentat de Tizen: Treceți dincolo de Smart TV cu aplicații de ultimă generație, control foarte ușor și o serie de îmbunătățiri care ridică experiența de vizionare a televizorului.
 • HDR: Dezvăluie nuanțe de culoare pe care nu le găsești pe HDTV.
 • Ecran de cristal: Experimentați culori cristaline care sunt reglate cu finețe pentru a oferi o imagine naturală clară și vie.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041Gn9aoWpCL

Televizor Sony A80J de 55 inch: BRAVIA XR OLED OLED 4K Ultra HD Smart Google TV cu Dolby Vision HDR și compatibilitate Alexa XR55A80J- Model 2022

 • COGNITIVE PROCESSOR XR - Tehnologie revoluționară de procesare a televizorului care înțelege modul în care oamenii văd și aud pentru a oferi un contrast intens cu negri puri, luminozitate maximă ridicată, și culori naturale
 • XR TRILUMINOS PRO - Redescoperiți tot ceea ce vizionați cu miliarde de culori precise și vedeți o calitate impresionantă a imaginii care este naturală și frumoasă pentru ochiul uman
 • XR OLED CONTRAST - Simțiți frumusețea contrastului OLED cu negri puri și luminozitate realistă
 • GOOGLE TV - Răsfoiți fără probleme peste 700.000 de filme și episoade TV din toate serviciile dvs. preferate de streaming, toate într-un singur loc. Urmăriți conținut de pe Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, aplicația Apple TV și multe altele
 • BRAVIA CORE - Aduceți experiența cinematografică acasă. Bucurați-vă de streaming de filme de înaltă calitate incluse cu BRAVIA CORE, exclusiv pe anumite televizoare Sony

Vezi pretul Emag