Picioare de mobilier asa cum se vede la tv

Top 10 picioare de mobilă evaluate așa cum se vede la televizor în 2022

Bestseller nr. 141QOHcT9cuL

Ruby Sliders As Seen On TV by BulbHead - Red Means They're Authentic - Premium Chair Covers Protect Hardwood & Tile Floors from Scratching - Fits Most Furniture Leg Sizes & Shapes - 8 Pack

 • Protejează suprafața ta dură &; Tile Floors: scaunele și picioarele de mobilier zgârie podelele tale. Ruby Sliders se potrivește peste picioarele mobilei pentru a preveni zgârierea și zgârierea, protejând în mod eficient suprafața dură și podelele din gresie și faianță! Podelele dvs. rămân frumoase! **Nu sunt concepute pentru podele din covor.
 • Căutați culoarea roșie pentru a ști că sunt autentice: Nu puteți avea încredere în podelele dvs. în orice glisieră veche. Căutați culoarea roșie pentru a ști că sunt autentice - adevăratele Ruby Sliders au o plăcuță de pâslă roșie distinctă. Nu acceptați imitații de la alții care pretind că sunt Ruby Sliders!
 • Glisante silențioase pe suprafețe dure: în funcție de tipul de pardoseală pe care o aveți, scaunul dvs. care se zgârie pe suprafața acesteia poate suna mai rău decât niște cuie pe o tablă. Ruby Sliders pune capăt acestui zgomot, alunecând fără zgomot peste podelele dvs. dure!
 • Se întinde pentru a se potrivi: Ruby Sliders se întinde cu ușurință pentru a se potrivi peste picioarele mobilei. Nu va trebui să vă chinuiți niciodată cu tampoane adezive sau lipici. Pur și simplu glisați-le peste picioarele scaunului și se vor potrivi perfect pentru a rămâne la locul lor!
 • Adaptare universală: Știm că nu toate picioarele mobilei au aceeași dimensiune și formă. Ruby Sliders au o potrivire universală și funcționează cu majoritatea picioarelor de mobilier de pe scaun, canapea, pat și multe altele! Pătrat sau cerc, gros sau subțire, Ruby Sliders se va potrivi!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 2519aWFGeLKL

Picioare pentru mobilă FFL-MC12/4 1-3/8' - 1-5/8' Picioare mari pentru mobilă Picioare flexibile de protecție pentru podea

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 3510NMWcbI7L

Furniture Feet Flexible Floor Protectors, Fits Legs 1 3/8'-1 5/8', Large, 24 Pack

 • Articolul conține 3 pachete, câte 8 pentru fiecare pachet, 24 de protecții în total
 • Ușor de instalat, se pune în câteva secunde
 • Manșonul transparent extensibil se potrivește la orice formă de picioare de mobilier și protejează podelele de zgârieturi și urme de zgârieturi
 • Protejează scaunul, picioarele scaunelor, taburetelor și meselor împotriva deteriorării și oprește zgomotul produs de scaunele în mișcare
 • Pernuța din fibră țesută durează de până la 5 x mai mult decât pernuțele din pâslă standard, designul transparent se potrivește cu orice decor

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451Q6x+5GVUL

Picioare de mobilier FFS-MC12/4 7/8 in. 1-1/4 in. Small Furniture Feet Flexible Floor Protect

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 541dAWspBDxL

Allstar Innovations EZ Moves Furniture Moving System for Carpeted & Hard Floor Surfaces, Move Heavy Furniture Quickly & Easily, As Seen on TV (1 Lifter Tool & 8 Sliders)

 • MOVING MADE EASY! - Sistemul de mutare a mobilei pe care îl puteți face singur! Pur și simplu folosiți dispozitivul de ridicare a mobilei Ez Moves și puneți glisoarele Ez Move sub obiectele dvs. mari și grele pentru a le muta rapid pe suprafețe cu mochetă sau lemn masiv! Bara de putere unică vă oferă de zece ori forța dumneavoastră naturală!
 • PERFECT PENTRU TOATĂ MOBILIEREA - Nu există nicio piesă de mobilier care să fie prea mare sau prea grea pentru cursierele noastre Ez Move Sliders. Folosiți-le pe toate obiectele dvs. preferate, inclusiv canapele, paturi, comode, fotolii culcuș, mese și multe altele! Vârful din cauciuc vă protejează mobila, iar designul ergogenic vă salvează spatele!
 • MIȘCAREA MOBILIERULUI GREU - Veți fi plăcut surprins de cât de ușor este să vă mutați mobila grea perfect la locul ei, indiferent de podeaua pe care vă aflați. Kitul de dispozitive de deplasare a mobilei include glisoare din plastic pentru suprafețe acoperite cu mochetă și glisoare din pâslă pentru suprafețe din lemn dur, gresie și linoleum, într-o varietate de forme și dimensiuni
 • REUTIZABIL PENTRU CURĂȚARE SAU MIȘCARE ÎN VIITOR: Rearanjarea mobilei este o nimica toată datorită acestor glisoare de mobilă reutilizabile - lăsați-le sub obiectele dvs. pentru a le muta și curăța ușor în viitor sau scoateți-le pentru a le folosi din nou și din nou!
 • CEL MAI BINE VÂNDUT PRODUS: Fiecare pachet include 1 Ez Moves Furniture Lifter & 8 glisiere pentru mobilă pentru toate tipurile de covoare și podele cu suprafață dură. Simplu ridicați, plasați și glisați!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 651moXWnOahL

EZ Moves Kit de mutare cu alunecare pentru mobilă - As Seen On TV

 • Ajută la reproiectarea și rearanjarea cu ușurință a spațiilor de locuit
 • Vârful din cauciuc protejează mobila, iar designul ergonomic ajută la salvarea spatelui de la ridicarea de greutăți
 • Garanție de 1 an din partea producătorului
 • EZ Moves sunt ideale pentru ajustarea și nivelarea aparatelor și pentru curățarea în spațiile întunecate și greu accesibile din jurul mobilei

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 741De1rPcNhL

Rubbermaid Reveal Spray Kit de curățare a pardoselilor din microfibră pentru pardoseli laminate și din lemn de esență tare, Mop cu spray cu tampoane lavabile reutilizabile, Mop comercial

 • UTILIZARE MULTI-SURFACE: Se poate folosi în siguranță pe toate tipurile de pardoseli, inclusiv lemn de esență tare, vinil, laminat și gresie
 • 50% MAI MULT DE CĂUTARE A MURDĂRII: Tamponul de curățare din microfibră adună cu 50% mai multă murdărie și praf la fiecare trecere decât mopurile tradiționale
 • NU ATACĂ SUPRAFEȚELE: Ștergător fără zgârieturi pentru pete încăpățânate
 • BUCĂȚIE REÎNFIECTABILĂ: Sticla reîncărcabilă de 22 de uncii vă permite să vă amestecați propria soluție
 • Ușor de utilizat: Pur și simplu umpleți flaconul cu apă caldă și două lingurițe din soluția dvs. preferată de curățare și sunteți gata să frecați

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 8510MLLNfVJL

MOMSIV Picioare de mobilă Picioare flexibile pentru picioare de scaun Protectori de podea - Protectori de picioare de mobilă Cupe din plastic transparent pentru podele din lemn Antiderapante Slim Fit pentru picioare rotunde cu diametrul de 1-1 1/4 in - mici (16 pachete)

 • [Cupe pentru picioare rotunde de mobilă] - Înainte de a comanda, vă rugăm să verificați dimensiunea de care aveți nevoie. Aceste protecții pentru podele din lemn de esență tare pentru picioarele de mobilier sunt folosite pentru picioare / picioare rotunde, care se potrivesc picioarelor cu diametrul de 1 - 1,2 (1 - 1 1/4) inci. dacă aveți nevoie de unele mai mari pentru picioare cu diametrul de 1,5 - 1,8 inci, vă rugăm să le vizualizați la magazin
 • [Ușor de utilizat] - Capacele pentru picioare de scaun nu trebuie să se lipească, simplu de instalat și nu cad cu ușurință. ★★★★ prompt cald: Dacă este greu să se potrivească, vă rugăm să încercați să înmuiați partea sa transparentă în apă caldă.
 • [Nu mai lasă urme sau zgomot] - Plăcuțele din pâslă de sub ele permit scaunelor să alunece în liniște și fără probleme pe podele (gresie, lemn de esență tare, parchet laminat și vinil) fără a lăsa urme și zgomot. Protejează picioarele / vârfurile picioarelor mobilei de deteriorare.
 • [Se potrivește cu multe tipuri de picioare de mobilier] - Jumătate de cupe transparente se potrivesc bine cu multe culori de scaune, scaune, mese. Excelent pentru scaunul de sufragerie, scaunul de bar, scaunul de terasă, scaunul de bucătărie, scaunele de bistro metalice etc.
 • [Pachetul include] - 16 buc. capace de picioare de scaun și 4 buc. protectori de colțari transparenți (cadou gratuit). ''Cutia de ambalare a noilor și vechilor sunt RANDOM''. orice probleme sau sugestii cu privire la produsele și serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un e-mail. MOMSIV este gata să vă ajute să le rezolvați.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951cFXfNnN6L

Mop original As Seen On TV Floor Police Mop cu două capete de mop rotative motorizate și 6 tampoane unice de curățare de la BulbHead, ușor, reîncărcabil și fără fir, un mare curățător de parchet și gresie

 • Două capete de mop rotative: Floor Police dispune de două capete de mop rotative cu tampoane interschimbabile, astfel încât să vă puteți curăța și igieniza fără efort podelele. Se învârte la o viteză incredibilă de 100 de rotații pe minut!
 • Autopropulsie: mopurile electrice motorizate pentru curățarea podelelor se propulsează practic singure pe podea, făcând toată munca grea pentru dvs.
 • Fără fir & Ușor: nimic nu este mai rău decât să fii legat de un cablu într-o cameră. Floor Police este un mop complet fără fir, astfel încât vă puteți deplasa cu ușurință dintr-o cameră în alta pentru a curăța.
 • Tampoane interschimbabile pentru cap de mop: veți primi două tampoane de mop din microfibră pentru podele, două tampoane de frecare și două tampoane de lustruire pentru fiecare nevoie de curățare din casa dvs. Tampoanele din microfibră dezleagă, ridică și blochează murdăria. Tampoanele de lustruire învârt instantaneu strălucirea înapoi pe orice suprafață. Tampoanele de frecat îndepărtează cele mai lipicioase și mai dificile mizerii!
 • Baterie reîncărcabilă litiu-ion: motorul nostru puternic este are o baterie reîncărcabilă litiu-ion. O singură încărcare durează până la 90 de minute!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1051Fs+fXs2BS

Bird&Fish Picioare de mobilă Protectoare de podea pentru picioare de mobilă Capace de picior de scaun Picioare de masă Pături de pâslă pentru picioare de masă Acoperă gratuit în mișcare Antiderapante pentru podele din lemn Se potrivesc pentru picioare rotunde cu diametrul de 1-1 1/4 in - mici (16 pachete)

 • Material de înaltă calitate: Husele noastre pentru picioare de scaun sunt fabricate din polivinil moale premium și tampoane de pâslă. Acestea pot oferi cea mai bună protecție pentru podelele dvs. din lemn, laminat sau gresie.
 • Ușor și ușor de utilizat: Protectorii picioarelor de mobilier nu trebuie lipiți, doar puneți-i direct pe picioarele scaunului/birou, doar o secundă, apoi gata! Dimensiunea potrivită și materialul moale le fac să nu cadă ușor.
 • Nu mai rămân urme sau zgomot: Nu vă faceți griji cu privire la zgomotul 'dur' și la zgârierea podelei dvs. atunci când mutați scaunele și mesele. Plăcuțele din pâslă de sub ele permit scaunelor să alunece în liniște și fără probleme pe podele (gresie, lemn de esență tare, laminat și podea de vinil) fără a lăsa urme și zgomot. Protejează picioarele/punctele picioarelor mobilei împotriva deteriorării. Abia le veți observa cu designul transparent.
 • ◕‿◕◕*VERIFICAȚI DIMENSIUNEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE*: Cupele protectoare de mobilă sunt potrivite pentru picioare rotunde/let, care se potrivesc cu diametrul (1-1,2) inci de picioare de mobilier/let. (Vă rugăm să vă măsurați dimensiunea vârfurilor de picioare de masă / scaun și să vă asigurați că este aproximativă).
 • Bună alegere pentru cadouri sau utilizare proprie: Garantăm clienților noștri o satisfacție de 100% cu protectorii noștri de mobilier premium! Dacă nu sunteți 100% mulțumit, trimiteți-l înapoi, vă vom oferi o rambursare completă. Vă dorim o experiență de cumpărături plăcută.

Vezi pretul Emag