Telefon mobil drone

Top 10 Drone de telefon mobil evaluat în 2022

Bestseller nr. 141opKOWauNL

4DF10 Drone pentru adulți și copii, Drone cu 1080P HD Camera, DRONEEYE FPV Rc Quadcopter pentru începători Jucării, 3D Flips, zborul traiectoriei, App Control, Headless Mode, Altitude Hold, 2 baterii

 • 1080P FPV Camera: Echipat cu o cameră de transmisie HD în timp real, F10 vă face să vă bucurați de fist person view (FPV), vedeți peisajele frumoase din cameră în mod clar și fără probleme. această dronă oferă o transmisie FPV lină pe o rază de până la 80m. Puteți capta și înregistra imagini aeriene 1080P HD și le puteți partaja instantaneu pe Social Media prin intermediul aplicației.
 • Baterii de 32 de minute: Vă puteți bucura de un timp de zbor de maximum 16 minute cu o singură baterie modulară puternică. Pachetul vine cu o cutie de depozitare și 2 bucăți de baterii, extinzând uimitor timpul de zbor la 32 de minute. În plus, bateria modulară este mai ușor de instalat și mai sigură de utilizat.
 • 3D Flip & Control gravitațional: Acest quadcopter suportă funcția de răsturnare 3D cu un singur buton. Cascadoria 3D super cool oferă o performanță video excelentă în timpul zborului; Agitați telefonul pentru a controla cu ușurință direcția de zbor a dronei.
 • Controlul funcțiilor de zbor multiple: Desenați o traiectorie de zbor pe harta aplicației, iar drona va menține altitudinea de zbor în funcție de traiectoria pe care ați stabilit-o, oferindu-vă o experiență de zbor unică. Astfel, vă puteți distra de minune cu familia și prietenii dvs.
 • Ușor pentru începători: Operare simplă pentru un conținut uimitor: 4D-F10 optimizează cu atenție experiența utilizatorului și caracteristicile inteligente. Datorită întoarcerii inteligente la domiciliu, decolării automate și a plutirii precise, operarea este mai simplificată și mai sigură ca niciodată. Rotația de mare viteză cu o singură tastă ar aduce mai multă distracție în mijlocul zborului. Posibilitățile sunt nelimitate atunci când cerul este locul tău de joacă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241fXsOhSdnL

Holy Stone HS110D FPV RC Drone with 1080P HD Camera Live Video 120°Wide-Angle WiFi Quadcopter with Gravity Sensor, Voice Control, Gesture Control, Altitude Hold, Headless Mode, 3D Flip RTF 2 Batteries

 • 1080P FOV 120° HD FPV Camera: Puteți surprinde momente memorabile fără distorsiuni și puteți vizualiza imagini pe telefon de pe obiectivul cu unghi larg. Aplicația vă permite să vă extindeți și mai mult creativitatea și să o partajați cu ușurință pe rețelele sociale.
 • Menținerea altitudinii: Atunci când vă concentrați pe fotografierea imaginilor, vă puteți lăsa mâinile de pe joystick, iar drona se suspendă în continuare în aer cu altitudinea blocată. O dronă perfectă pentru începători, copii, începători sau începători pentru a avea o experiență de zbor ușoară și stabilă.
 • Modul fără cap: Pilotul se va simți mai ușor de controlat, mai ales atunci când drona nu este la vedere, în modul fără cap, în timp ce orientarea dronei este în raport cu pilotul. Drona sunt, de asemenea, echipate cu flip 3D pentru a vă face ziua mai frumoasă.
 • Control mobil: Prin intermediul APP, pot fi activate mai multe funcții, controlul vocal, controlul prin gesturi, controlul zborului pe traiectorie și controlul senzorului de gravitație. Instruiți camera să facă fotografii prin gesturi de Foarfecă și videoclipuri prin Hârtie.
 • 2 baterii modulare: 2 baterii pot susține un zbor de 20 de minute, ceea ce face ca înlocuirea bateriei să fie ușoară și încărcarea bateriei să fie sigură.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 351wk3BSgfYL

Dwi Dowellin 4.9 Inch Mini Drone pentru copii LED Night Lights One Key Take Off Landing Flips RC Remote Control Small Flying Toys Drones pentru începători Băieți și fete adulți Nano Quadcopter, albastru

 • Un cadou minunat pentru copii: Design de înaltă calitate pentru protecția împotriva accidentelor, fără a vă face griji cu privire la copiii dvs. să se rănească de la aeronava care cade. Între timp, protejați mai bine elicele și motoarele.
 • Ușor de jucat: 3 moduri de viteză, puteți ajusta viteza pentru a vă satisface competența de operare. Funcția Auto-hovering permite dronei să plutească la înălțimea curentă atunci când eliberați maneta de accelerație, mai stabilă pentru a realiza salturi și rostogoliri.
 • Multă distracție: Puteți porni drona cu un singur buton de decolare cu o singură tastă și puteți efectua flip 3D. Luminile LED îi conferă un factor WOW care vă va impresiona copilul și prietenii. Luminos și atrăgător pentru ochi, atât de distractiv de zburat oricând.
 • Won' t Lose Direction: În modul fără cap, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la direcția în care se îndreaptă drona, mai ales atunci când aceasta zboară în afara vederii dvs.
 • Timp de zbor de 15 minute: Venit cu 2 baterii de dronă în pachet, timpul de zbor este prelungit până la 15 Minute.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441EK76shSQS

DEERC Drone cu cameră pentru adulți 2K Ultra HD FPV Live Video 120° Wide Angle, Altitude Hold, Headless Mode, Gesture Selfie, Waypoints Functions RC Quadcopter cu 2 baterii și rucsac

 • Design ușor de utilizat: Vine cu un rucsac pentru a depozita drona și toate accesoriile, 2 baterii suportă până la 24 de minute de zbor, ceea ce face din această dronă un companion excelent atunci când doriți să vă distrați în aer liber.
 • Filmare clară 2K: Cameră încorporată 2K Ultra HD (2048 x 1152P) cu câmp vizual de 120 de grade și unghi reglabil. Vă permite să creați filmări de înaltă definiție și videoclipuri FPV live cu o vedere mai largă și mai clară.
 • Ușor de utilizat: Echipat cu auto-hovering și funcționarea cu o singură tastă vă ajută să porniți, să aterizați sau să schimbați viteza prin apăsarea unui singur buton. 3 moduri de viteză se ocupă de nevoile utilizatorilor începători și avansați.
 • Adăugați distracție la joacă: D50 poate efectua salturi, rostogoliri și cercuri de 360°. Cu Waypoints, puteți defini un traseu exact pe harta aplicației pentru smartphone, ceea ce vă va aduce o experiență superioară.
 • Caracteristici inteligente suplimentare: Cu cele mai noi comenzi vocale, puteți controla drona cu comentarii vocale simple, cum ar fi 'decolare' 'aterizare'; dacă vă pozați pentru cameră, aceasta va face o fotografie sau un videoclip la comandă.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 551I4nBJsYkL

SANROCK U61W Drones cu cameră pentru copii adulți începători 720P HD și 2 baterii, Mini Drone Toy Gift for Boy Girl WiFi FPV RC Quadcopter, Waypoints Fly, Headless Mode, Altitude Hold, Emergency Stop, RED

 • ✈Adecvat pentru începători: Headless Mode/Altitude Hold /Emergency Stop În modul Headless, drona va zbura urmând direcțiile stick-ului de control din dreapta, indiferent de poziția capului sau a cozii dronei. Eliberați maneta de control din stânga, drona poate fi suspendată automat la altitudine. În caz de urgență, apăsați butonul de decolare/aterizare pentru a opri imediat zborul pentru a evita pierderile. Are o performanță de control stabilă pentru ca începătorul să o opereze cu ușurință.
 • ✈Elicere protejateDronele cu pale de elice închise vor reduce foarte mult riscul de vătămare în timp ce copilul dvs. învață tainele zborului cu drona. De asemenea, acestea ajută la protejarea elicelor în sine, reducând necesitatea de a le înlocui din cauza accidentelor.
 • ✈Camera HD 720P cu unghi larg de 90° și transmisie WIFI FPV în timp real în timp realPuteți surprinde momente de neuitat fără distorsiuni și vizualiza imagini în timp real pe telefonul mobil. Acestea sunt salvate automat în albumul foto și le puteți partaja cu ușurință pe rețelele sociale. Permițând copiilor și începătorilor să își dezvolte în același timp abilitățile de fotografiere aeriană și de pilotaj.
 • ✈Demonstrați abilitățile de zbor: Viteză de zbor reglabilă / Traseu personalizat / Inducție gravitaționalăViteza de zbor reglabilă 3, satisface nevoile diferitelor persoane pentru viteză. Conectat la un telefon mobil prin wifi, puteți personaliza traseul de zbor prin intermediul APP și puteți controla direcția dronei prin intermediul senzorului de gravitație al telefonului mobil, abilitatea cool vă va surprinde cu siguranță prietenii.
 • ✈Servicii post-vânzare excelente și asigurare a calitățiiEchipat cu elice de rezervă și 2 baterii reîncărcabile. Atunci când elicea cade sau este deteriorată, o puteți înlocui cu ușurință singur; Fiecare dronă este echipată cu două baterii, dacă aveți nevoie de baterii suplimentare, le puteți achiziționa separat. Oferim o garanție de 12 luni. Dacă întâmpinați probleme de calitate care nu sunt deteriorate artificial, puteți contacta serviciul clienți în orice moment.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 651zfHPEWRTL

Owoda 2 în 1 Suport prelungit pentru telefon mobil / tabletă Suport reglabil pentru telecomanda DJI Phantom 3 Standard

 • Doar pentru Phantom 3 Standard (nu și pentru alte drone din seria DJI)
 • Tabletă (Lenth: 11-19cm / 4.33-7. 48inch): 7-10inch Tabletă: iPad 1/2/3/4/Air/Air 2 Samsung Tab S2
 • Telefon mobil (Lenth: 5,4-8,3cm/2,13-3,27inch): 3,5-5,5inch Telefon mobil: iPhone 6 / 6s /6 plus / 6s plus / 6s plus / 7 / 7 plus Samsung S6/S6 edge/ S6 edge+/ Galaxy Note 5
 • Suport reglabil + suport metalic, design detașabil pentru transport convenabil.
 • Material: Plastic + Suport metalic + Covoraș antiderapant din silicon

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 7413bqXPgSbL

Dainslef Xbox/Xbox One Controller Phone Mount, Xbox Controller Holder for Phones, Cellphone Clip, Foldable ClampPentru Microsoft Xbox One/Xbox One S/Steelseries Nimbus Duo(Clip Only)

 • Notă: Controlerul și Telefonul nu sunt incluse în pachet, iar pachetul include doar o clemă și o pereche de capace de prindere pentru degetul mare. Există o parte în relief proiectată pentru crestătura care se vede în partea de jos a controlerului xbox one. Prin urmare, dacă folosiți alte tipuri de controler pentru această clemă, vă rugăm să tamponați un prosop de hârtie pentru a vă proteja controlerul de zgârieturi. Culoarea cauciucurilor de prindere a degetului mare este aleatorie!
 • Această clemă de telefon mobil pentru controlerul Xbox one se potrivește perfect pentru Xbox One & Steelseries Nimbus SteelSeries Stratus Duo Controller, iar suportul pentru telefon poate fi retras de la 1,57 inch la 3,55 inch, astfel încât poate susține majoritatea telefoanelor mobile (niciunul dintre smartphone-urile existente pe piață nu este mai lat de 3,55 inch)
 • Această clemă este ușor de atașat la smartphone-ul și controlerul dvs., nu sunt necesare instrumente sau modificări.
 • Suportul pentru telefon proiectat cu 3 unghiuri. Nu interferează cu ergonomia controlerului.
 • Dainslef Supply garanție pe viață pentru suportul nostru pentru controlerul xbox one

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 8417N4M2ulHL

SAMSUNG: Card de memorie EVO Select 128GB MicroSDXC UHS-I U3 100MB/s Full HD & 4K UHD cu adaptor (MB-ME128HA)

 • IDEAL PENTRU ÎNREGISTRAREA VIDEO 4K UHD: Samsung microSD EVO Select este perfect pentru fotografii de înaltă rezoluție, jocuri, muzică, tablete, laptopuri, camere de acțiune, DSLR-uri, drone, smartphone-uri (Galaxy S20 5G, S20 5G, S20 Ultra 5G, S10, S10, S10e, S9, S9, Note9, S8, S8, Note8, S7, S7 Edge, etc. ), dispozitive Android și multe altele
 • VITEZE ULTRA RAPIDE DE SCRIERE ȘI LECTURĂ: Viteze de citire de până la 100 MB S și de scriere de 60 MB S; clasa de viteză UHS U3 și clasa de viteză 10 (Performanțele pot varia în funcție de dispozitivul gazdă, interfață, condiții de utilizare și alți factori)
 • CONSTRUIT PENTRU A DUREA FIABILITATE: Cardul de memorie este, de asemenea, rezistent la apă, la temperatură, la raze X și la radiații magnetice
 • COMPATIBILITATE EXTINSĂ: Include un adaptor de dimensiuni complete pentru utilizarea în aparate foto, laptopuri și computere desktop. Tensiune de funcționare-2,7 3,6V
 • GARANȚIE LIMITATĂ DE 10 ANI: Garanția limitată de 10 ani nu se extinde la camerele de bord, camerele de supraveghere, camerele de supraveghere și alte utilizări intensive de scriere

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951Ymg6eh20L

Cum funcționează lucrurile: Interiorul telefoanelor mobile, al televizoarelor, al dronelor, al mașinilor de curse și multe altele! Mașini și unelte

 • Tech Tron (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 122 Pagini - 05/15/2019 (Data publicării) - Tech Tron (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 1041mIRWYfZEL

O fată ca ea

 • Amazon Prime Video (Video on Demand)
 • Hunter King, Lexi Ainsworth, Jimmy Bennett (Actori)
 • Amy S. Weber (Regizor)
 • Română (Limba de redare)
 • (Subtitrare)

Vezi pretul Emag